A betegeim megmentője, ezúttal talán a Tiéd is!

Betegeim legjellemzőbb problémái a hosszú évek során kialakult különböző ortopédiai deformitások, lábujjdeformitások. Ide tartozik egyebek mellett a bütyök, az elferdült lábujjak, a kalapácsujj és a talpi íngyulladás is. A deformitás fokozódásának megelőzésére és jelentős lassítására számtalan módszer létezik már. A láb statikai hibáit minden esetben korrigálni kell: az emiatt kialakuló, további, komolyabb volumenű problémák miatt.

Ezek a deformitások 2000 emberből 680-at érintenek, ami egy rémisztően magas szám. Kialakulásának okaként egyértelműen a magasított sarkú, szűk, hegyes orrú cipők viselése tudható be, egyre gyakrabban pedig a genetika tehető felelőssé. A mechanizmus a következő:

- a rosszul megválasztott lábbeli helytelen testsúlyeloszlásra késztet bennünket, emiatt lábujjaink összenyomódnak a cipő elején, és egy természetellenes szögben befelé hajlanak

Ennek eredménye sajnos nemcsak esztétikai probléma, de jelentősen megnehezíti a cipőviselést, sőt, erős fájdalommal is járhat minden mozdulat.

 deformitas.png

 

Szakápolóként rengeteg egyedülálló esettel találkoztam, részem volt már sok boldog és megható pillanatban, de az egészségügy iránt érzett szeretetem miatt munkám minden pillanatát élvezem. Lassan 30 éve már, hogy elköteleződtem az ápolói szakma mellett. Célom, amelyért pályám során a kezdetekről kiállok: az egészségre nevelő feladatok leghatékonyabb ellátása.

 

Betegeimnek rendszeresen a számomra legszimpatikusabb márka lábkorrektorát ajánlom már hosszú évek óta. A Dr. Gem zselés lábujjkorrektor abban különbözik piacon kapható társaitól, hogy kedvező áron az összes lábujjat hatékonyan kezeli. Honnan tudom, hogy hatékony? Elsősorban az elmúlt évek során próbált, számos termék utáni tapasztalatom miatt, másodsorban pedig néhány kedves páciensem megosztotta velem saját tapasztalatait, eredményeit, amelyeket az általam ajánlott lábujjkorrektorral értek el. Beszéljenek helyettem a képek!

 dr_gem_labujjkorrektor.png

A Dr. Gem lábujjkorrektor használatának lényege a kúraszerű alkalmazás: felhelyezés után 10 percig hagyjuk az eszközt végezni a dolgát, ami puha, zselés összetételének köszönhetően kellemesen zajlik, majd óvatosan eltávolítjuk, néhány órával később visszahelyezzük 15 percre, majd több órás szünetek után 5 percekkel növelt kezeléseket alkalmazunk. A lényeg tehát: lassan hozzászoktatni a lábujjat a helyes formához. Egy hosszú folyamat, de a végeredmény mindennél többet ér!

Sok éves tapasztalatom során én is továbbítottam betegeim pozitív visszajelzését a márka felé, ők pedig ezt kitörő örömmel fogadták. Olyannyira hálásak voltak nekem, hogy megajándékoztak egy kuponkóddal, amellyel még kedvezőbb áron adhatom tovább betegeimnek a fájdalommentes mindennapok örömét. A kódot most veletek is megosztom, hiszen ahogyan írásom elején is említettem, hivatásom a szívem ügye is, és több embert egészségre tanítani számomra a világot jelenti.

A kuponkód a következő: 10CODE

 

A kuponkódot

IDE KATTINTVA

használhatod fel.

 

Használjátok egészséggel!

 

Dr. Kozma Mária

Szakápoló

 

labujj.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mikellegynonek.blog.hu/api/trackback/id/tr9413218827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

b2.png

Mi kell egy nőnek

„Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.” - Müller Péter

süti beállítások módosítása